Så lätt går det att få bort kattkiss lukt

Katter tvättar sej väldigt ofta. Ifall katter mår bra så tvättar de sig själva. Men alltemellanåt går det fel och det kan vara så att det är du som måste få bort kattkiss lukt.

spraya

Hur ska du göra? Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Använd Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

Du använder den där du behöver den. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Kattkiss kan undvikas. Tänk på att träna din katt. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Lådan kan också sprayas med luktborttagare så att kiss och avföring inte luktar så skarpt. Om du har en bra spray så är det ok.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Om de inte är kastrerade kan det bli värre. Om katten kissar mycket kan det vara en av orsakerna. spraya bort dålig lukt Det går faktiskt att träna katter till en viss gräns.

Ta bort lukterna så fort du märker av dem. Genom att spraya går det fortare. Du måste icke leva i lukt av kattkiss och därtill så är det inte pinsamt då det kommer gäster som kanske börjar undra varför det luktar så dåligt hemma hos dig.