Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då måste du börja om igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Risken minskar med ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Använd en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Handspriten dödar inte alla virus. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

bakteriedödande

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Personer i din närhet kan ha influensa. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Du kan köpa produkterna online.