Kan sockerfri läsk smaka gott?

Sockerfri läsk är gott, självklart. De varianter som butikerna säljer är ju inte goda. De är visserligen sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Men den variant av sockerfri läsk som Aromhuset säljer är god. De har 25 olika smaker i lager.

kolsyrat

Det är skillnad med hemläsk. Den har du mycket större kontroll över. Den kostar betydligt mindre.

Så enkelt är det att göra sockerfri läsk. Att du dessutom gör en inte så liten insats för miljön är ren bonus.

Sockerfri läsk ökar i Sverige.

Sverige är ett land där vi tänker mycket på hälsa. Vi ägnar oss gärna åt träning. Sockret har fått en hel del kritik under senare år. Men att sluta med socker är inte så enkelt.

Du kanske vill dricka läsk ändå? Läsken hör helgen till. Sockerfri läsk kan vara början på en ny lyxrutin. Aromhuset är bäst på marknaden. Du hittar produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan alltså dricka bubbelvatten som är smaksatt och som till och med smakar sött utan att bli tjock. Du skonar dina tänder. Plånboken blir också glad då det är hemläsk som är billigare än billig läsk i butiken!

En smak för varje tillfälle

Din läskmaskin kan sätta guldkant på tillvaron. Du behöver ju inte ens välja en essens som är till för hemma läsk. Du kan använda en bordsvattenarom som är helt utan socker och utan ämnen som ska ge sötma.

Smaksatt mineralvatten är dyrt. Om du har en Sodastream kan du spara in de pengarna. Det är ju så enkelt att få eget bordsvatten med smak.

Essensen ger nytt liv åt vattnet. allt-fraktfritt har flera smaker att välja bland. De säljer även utrustning som gör att maskinerna kan seriekopplas. Det kanske vore någonting för miljömedvetna restauranger.

Många ser läsk som onyttigt. Så behöver det inte vara. Sockerfri läsk kan även vara smal. Drick den varje dag om du vill. När du känner för ett glas hemma läsk så är det bara att köra igång maskinen och välja smaken som du vill ha.

Cola Zero är populärt. sodastream smaker Prova dig fram. Man kan ju byta mellan olika smaker. Se till att alla gäster får sina drycker så som de vill ha dem.

Bra alternativ för gäster med olika dieter

Kanske dricker du mest läsk med socker i? Du laddar maskinen med Pommac eller Julmust men moster Ulla får inte dricka med socker. Då är det bra om du kan erbjuda sockerfri läsk. Alla får samma sak.