Kan jag bli av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Pandemin kan lösas på flera sätt. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så enkelt är det!

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Skölj inte bort tvålen för snabbt.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Sedan sköljer du av händerna. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Använd bara rena handdukar. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Men handdukar går också bra.

Det nya coronavirus finns överallt

Allt måste desinficeras. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Oftast rör dig om flera dagar. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Så lätt är det.

handtvål

Den kan du behandla ytor med. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Tänk efter före

Många har börjat att äta C-vitamin. Man kan köpa det i pulverform också.
Något gram om dagen räcker. Medlet börjar dock verka tidigare. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. Katjoniska deinektionsmedel Vissa får effekt av det andra inte. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Inget virus överlever det. IONplus säljer som smör.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Hosta skall man göra i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Man måste ha ett sunt förnuft. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Kan man använda handskar mot corona?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Använd gärna handskar när du är ute. Vissa produkter är inte virustäta. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Det räcker långt med vanliga handskar. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.