grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Ni glömde inhandla groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Ju förr du löser det desto bättre. Agera aktivt.

grape

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB brukar säljer produkterna.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Tänk nytt

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera hejvilt. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan även mixa vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och smak. gin o tonic grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att kunna servera alla.