Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

desinficera

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Svårare blir det om du har barn hemma. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Ta det lugnt. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Försök att byta kläder så ofta det går. Man måste ha inomhuskläder. De har inte smittan. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Prova att använda sprayen på frukt. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Tänk inte bara på badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.