Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka

Idag vet vi att socker inte är bra. Ändå är det svårt att undvika sockret. Det mesta godis innehåller socker. Cola zero finns ju, så klart.

Andra gör på särskilda dieter. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Läsken blir avslagen.

Cola zero på dina villkor

diabetes

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Kolsyran försvinner snabbt från colan. Då är den inte god längre.

Läskmaskinen producerar ingen avslagen läsk. Läsken blir som du tänkt dig. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Om du köper in koncentraten så har du alltid sockerfri sockerdricka eller cola zero hemma. Då behöver du inte ha dåligt samvete.

Alla tillverkare använder sötningsmedel i sina produkter idag. Aromhuset är inte en av dem.

Perfekt för alla stunder

Ibland kanske andra vill ha sockerfritt? Hemmagjord Pommac faller inte alla i smaken.

Hemma läsk är god men om det ska vara utan socker så måste det vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Då är det en stor fördel att du har en flaska eller två med smakessens som är helt utan socker. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

En läskmaskin får inte begränsa dig. Tappa upp en flaska av din favoritsmak. Många väljer att experimentera. Prova att göra eget mineralvatten.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

Du kan göra egna kombinationer också. Alla kombinationer fungerar inte. Julmust och Cola kanske inte är någon höjdare. Dessutom så måste du se till att hålla dig till instruktioner.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. sockerdricka Hemmagjord läsk är billig läsk just för att du inte måste överdriva. Det är lättare än du tror att lyckas. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.