Bjud dina vänner på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Sockerdricka

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. En smak av Sverige helt enkelt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är enkel att tycka om. Köper du på flaska kan den bli söt. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Det är bra om du vill justera sötman. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

Om du gör bål får läsken inte ta över. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Sedan är det bara att blanda. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det finns andra sätt.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. Sockerdricka läskkoncentrat köpa Socker är inte heller farligt. Det beror på hur du konsumerar det. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Presentationen är avgörande. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Använd dina finaste glas vid servering.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Prova och anpassa vartefter. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det livar upp lite extra.